Sivut

10. toukokuuta 2013

Mekkohaaveita

Häämekon sovitusreissut ovat tämän morsiamen kohdalla vielä edessäpäin, joten tällä hetkellä suunnitelmani Sen Oikean Mekon suhteen pohjautuvat oikeastaan täysin inspiraatiokuviin, haaveisiin ja toiveisiin. Onkin hyvin todennäköistä, että päästyäni sovittamaan hääpukuja suunnitelmani muuttuvat merkittävästikin, mutta mitäpä siitä - naisella on oikeus muuttaa mieltään! Kuvina muutamia ihastuttaneita ja inspiroineita hääpukuja.

Lähde
 Tällä hetkellä toivelistalta löytyy siis seuraavaa:
- pitsiä
- tylliä
- melko runsas, laskeutuva helma
- jonkinlaiset hihat! Tämä tulee varmasti olemaan se vaikein kohta, sillä nykymuoti suosii vieläkin pääasiassa olkaimettomia tai yksiolkaimisia pukuja. Haaveilen joko jonkinmittaisista pitsihihoista tai jostain läpikuultavasta, ohuesta kankaasta tehdyistä lyhyemmistä hihoista tms.

Lähde
Vastaavasti ei-listalla ovat nyt:
- merenneito-, trumpetti- tms. malli
- morsiussatiini (ainakaan ainoana materiaalina), tafti. Haaveilen kevyemmistä, laskeutuvista materiaaleista.
- vannehameellinen helma. Vaikka kuinka paljon hoetaan sen helpottavuutta jne, en pidä vannehameen tunnusta päällä. Lisäksi kokemukseni esimerkiksi vannehameen kanssa istumisesta ovat melko epämiellyttäviä ja muistan turhankin hyvin, kuinka vanhojentansseissani kesken kaiken vannehameeni hajosi ja jouduimme parini kanssa valssaamaan pikaisesti tanssisalin ulkopuolelle korjaamaan tilanteen. :D
- nyöritys selässä. Nyöritetyn korsettiyläosan kanssa saa toki tehtyä ihmeitä tällekin ruholle, mutta ainakaan mitään kovin näkyvää nyöritystä en osaa visioida hääpukuuni.

Lähde
Kesällä toivottavasti pääsemme jo ensimmäisille sovituskierroksille kaasojeni kanssa. Olen varautunut melko pitkäänkin etsimisoperaatioon mekkoni suhteen, sillä haluan ennen kaikkea selvitä ilman turhaa stressiä kiireestä mekon kanssa! Ja pakko kai se on myöntää, että mekon etsiminen on yksi eniten odottamistani vaiheista koko tässä häiden suunnittelun prosessissa. Pitäähän sitä tytön saada prinsessahetkensä kauniiden mekkojen ympäröimänä hääpukuliikkeessä!

Lähde
Jos ruudun toisella puolella sattuu olemaan jo mekkonsa löytäneitä morsiamia/rouvia, olisi mahtava kuulla, missä vaiheessa aloititte puvun metsästämisen ja kauanko Sen Oikean löytymiseen meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti