Sivut

20. kesäkuuta 2013

In the navy?

No johan näyttää siltä, etteivät väripohdinnat päästä minua otteestaan. Jo aiemmin höpisemieni vaaleanpunaisen ja tummien violettisävyjen lisäksi tunnun ajautuvani jatkuvasti ihastelemaan häitä, joissa on käytetty tummaa sinistä tavalla tai toisella. Vaikka ns. navy-sinistä käytetäänkin usein nimensä mukaisesti meriteemaisissa juhlissa, en itse kaipaa hiekkaa, ankkurikuvioita tai seilorimeininkiä meidän juhliin - sen verran sisämaaeläjiä olemme kumpikin - mutta oikeanlaisella yhdistelyllä sininen toimii mielestäni erittäin hyvin esimerkiksi mustan korvikkeena häiden väripaletissa.

Lähde
Kuten näistä kuvistakin näkee, liittäisin syvänsinisen sävyt yllättävästi  vaaleanpunaiseen ja/tai muihin puuterisävyihin. Sininen toisi sopivasti maskuliinisuutta, tummuutta ja syvyyttä hempeämpiin, vähän pastellisiin ja ehkä miehen makuun turhan tyttömäisiin sävyihin. Toisaalta sininen myös pehmentäisi ainakin omaan värisilmääni sopien oivallisesti mustaa, ja sen avulla saisikin klassisesta, mutta ehkä vähän tylsästä ja meille turhan graafisesta mustavalkoisesta monipuolisemman olematta kuitenkaan räikeä lisä häiden kokonaisilmeeseen.

Lähde
Miten on: toimisikohan tällainen yhdistelmä? Vai tulisiko sinisestä väistämättä mieleen joko meriteemaiset häät tai perisuomalainen sinivalkoisuus?

**

P.S. Psst, jos joku teistä tykkää seurailla blogeja pääasiassa Bloglovinin kautta, meikäläisen höpinöitä voi seurata täältä: Follow my blog with Bloglovin

9 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä väripaletista, ja tuo vaaleanpunainen vie siitä omasta mielestä sitä selkeetä merihenkisyyttä pois. Paljonhan se on myös kiinni siitä miten ja missä sinistä käyttää. Jättämällä tosiaan ne ankkurit ym. suosiolla pois ja harkiten käyttämällä. Ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Janina! :) Tää taitaa kyllä olla aika vahva voittajaehdokas meidän häitä varten, sen verran kauan on sininen pyörinyt mielessä... Lisää yhdistelypohdintoja siis luvassa hyvin suurella todennäköisyydellä tulevaisuudessa :D

      Poista
  2. Aivan ihana väripaletti! Liputan kyllä tän puolesta todellakin (:

    VastaaPoista
  3. Upea yhdistelmä! Tuosta tummansinisestä rapisee kyllä laivastofiilikset, kun siihen yhdistetään kimallusta ja erityisesti puuterisia sävyjä. Todella arvokkaan näköinen kombo. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaunis, Rimma ja Varpunen! :) Täytyy vaan vielä kääntää sulhon pää tälle samalle kannalle. Hyvä että on täältä tukea ;)

    VastaaPoista
  5. KYLLÄ! <3:lla kaaso

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän kaunista! Todella toimii!

    VastaaPoista
  7. No johan on! Kiitos kaikille, olettepas ihania :)

    VastaaPoista