Sivut

24. heinäkuuta 2013

Liitutaululle raapustettua

Yksi sisustuslehdistä tutuista, sittemmin häihinkin tiensä löytäneistä nykytrendeistä taitaa olla liitutaulujen tai liitutaulumaalin käyttö mitä erilaisimmissa yksityiskohdissa. Voi olla, että geeneissäni on sisäänkirjoitettuna rakkaus kaikkea vähänkään kouluteemaista kohtaan (kiitos opettajavoittoisen sukuni), sillä olen haaveillut esimerkiksi kokonaisesta liitutauluseinästä siitä hetkestä lähtien, kun kyseisen idean jostain sisustusblogista bongasin. Miksipä en siis toisi liitutaulutyyliä häihimme?

Lähde
Juhlapaikallemme voisi sijoittaa salin sisäänkäynnin eteen, "aulaan", suuren liitutaulun, johon olisi kirjattuna tekemämme istumajärjestys. Ennenkin juhlia ja plaseerauksia toteuttaneena tiedän kokemuksesta, että selkeä, yksinkertainen ja tarpeeksi suuri pöytäkartta (sekä tietysti valmiiksi tehty istumajärjestys) on kultaakin kalliimpi juhlien alun sujuvuuden kannalta, ja siksi sellainen on ehdottomasti meillekin tulossa. Se, miten siistiä jälkeä minä harakanvarpaillani saisin liitutaululle tuherrettua, on varsin kyseenalaista, mutta onneksi minulla on apuvoimia. Psst, kaasot, tästä siis teille hyvinkin potentiaalista näpertelyhommaa ensi kesälle! ;)

Lähde
Liitutaulun hyötykäyttäminen olisi toki siinäkin mielessä järkevää, että voisin mahdollisesti hyötykäyttää kotona samaa taulua korvaamaan sitä kokonaisen liitutauluseinän kaipuutani. Monikäyttöistä, kaunista ja yksinkertaista - alkaa kuulostaa jo liian hyvältä ollakseen totta. Mutta mistäköhän löytäisin tarpeeksi suuren taulun (tai taulut) tähän tarkoitukseen? 80 vieraan nimien kirjoittaminen vie taatusti tilaa, ja muutenkin pöytäkartta saisi visioissani olla suuri ja näyttävä. Haluaisin pystyttää pöytäkartat tuon ylimmän kuvan tyyliin maalaustelineille (tosin en perinteiseen tyyliin vaalean puun värisiin), niiden löytäminen voi olla vieläkin hankalampaa. Olisiko kenelläkään siellä ruudun toisella puolen vinkkejä näiden metsästykseen?

3 kommenttia:

  1. Ah ihania! Tää kaaso aloittaa kalligrafia-treenit NYT! t. S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista

    2. Haha, katotaan ootko yhtä innoissas, kun läimäisen sulle ja H:lle läjän näitä kirjoitushommia :D

      Poista