Sivut

15. marraskuuta 2013

Jotain kimaltavaa

Mainitsinkin jossain sivulauseessa ihastuneeni päätä pahkaa johonkin kimaltavaan. Tuota potentiaalista vihkisormusta olenkin käynyt ihailemassa läheisen korukaupan näyteikkunassa tiuhaan tahtiin. Ihan vielä ei kuitenkaan ole sormuskauppojen aika, mutta selvästikin timanttien säihkeen tuijottelu on saanut tämän morsmaikun pään pehmenemään. Mielessä ovatkin pyörineet kaikki hääpäivän lookin korut. Ihan tarkkaa varmuutta ei vielä korujen kokonaisuudesta ole, mutta korvakorujen tyylin olen kyllä tiennyt jo jonkin aikaa. Ja kas, yhtenä päivänä bongasin internetin syövereistä käytettynä juuri oikeanlaiset korut. Eilen posti oli polkenut, ja paketti odotti eteisen lattialla saapuessani kotiin. Katsokaa nyt, miten ihanat!

Alunperin nämä kaunokaiset ovat Etsystä (haha, saatiinpa nyt tämäkin hääklisee mukaan meidän häihin!), tältä myyjältä. Ei mitään aitoja timantteja tai jalometalleja, sillä koruihin ei hääbudjetin perusteella ollut tarkoitus panostaa kovinkaan suuria summia. Kokoa korviksilla on vain kolmisen senttiä (riippuvasta osastaan), joten kenenkään vieraan tuskin tarvitsee hankkia aurinkolaseja välttyäkseen korujen säihkeeltä, mutta pientä ja suhteellisen rauhallista kimallusta kaipasinkin. Mikä parasta, olen varma siitä, että nämä pääsevät käyttöön monta, monta kertaa häiden jälkeenkin. Itse asiassa tekisi mieli ottaa nämä käyttöön jo joulukuussa häämöttävien iltapukujuhlien yhteydessä, mutta ehkäpä maltan vielä säilyttää näitä h-hetkeä varten.


8 kommenttia:

  1. Todella kauniit. Ja näyttävät, mutta yksinkertaiset. Mahtava valinta. Mua harmittaa kun en itse voi roikkuvia laittaa, kun korvan reijät on niin venynyt. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 nää ainakin on materiaalinsa ja pienuutensa takia niin kevyet, että voisin kuvitella kärsineempienkin korvien kestävän :)

      Poista
    2. Ihanat! Itselläni ei ole ollenkaan reikiä korvissa, mutta kaikki kimaltava on silti mieleen. :)

      Poista
  2. Onpa ihanat korvakorut. :) Hih se on kyllä kumma, millainen vaikutus sillä timanttien säihkeellä voikaan naiseen olla.. Itse en ainakaan ole sille immuuni.. ;) Tämän sain kyllä taas todeta, kun kävin ensimmäisen kerran sovittelemassa vihkisormuksia.

    VastaaPoista
  3. Nuo on aivan ihanat korvikset! Itse haaveilen samanlaisista vaikka tiedän, että mulle tulee todennäköisesti vähän erityyliset korvikset. :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniit ja simppelit, voisin hyvin kuvitella itselleni samanlaiset! Yleensä korvissa on helmet, mutta ehkä sitä hääpäivänä voisi olla vähän enemmän blingiä ;)

    VastaaPoista